De mooiste tuinhuisjes, chalets, blokhutten en dierenhokken!

Over Chalets Baka

Chalets Baka maakt iedere constructie in hout. Wij zijn de goedkoopste in België!

Wij bieden u, uw kinderen, uw huisdieren, uw auto en uw gereedschap een houten dak boven het hoofd in onze winkels in Ronse, Erembodegem, Tienen en Lochristi.

Bent u op zoek naar een stevige blokhut, een mooi tuinhuisje, een chalet of een andere houten construcie? Chalets Baka heeft winkels in verschillende steden: Tienen, Lochristi, Erembodegem, Ronse en Lochristi. Kom gerust langs in een van onze winkels!

 

Stevige blokhutten aan onklopbare prijzen

Onze robuuste blokhutten komen rechtstreeks van de fabrikant. Dankzij sterke hoekverbindingen zijn ze bestendig tegen het gure Belgische weer en doorstaan ze weer en wind. Als enige fabrikant kunnen we u blokhutten met afgeronde hoekverbindingen aanbieden. Sfeer gegarandeerd! Gaat u voor onze klassieke of moderne blokhut? Of droomt u meer van een tuinkiosk of cottage blokhut? Tijdens zomerse avonden of in wisselvallig weer: onze blokhutten zijn uw rots in de branding.

Carports voor een perfecte bescherming

Bescherm uw wagen, tuingerei, houtstapel en tuinmeubels in een zee van ruimte. Onze carports behoeden uw spullen in de meest wisselvallige weersomstandigheden. Alu of hout, verschillende afmetingen zijn mogelijk.

Multifunctionele poolhouses en tuinhuizen

Onze tuinhuizen en poolhouses pronken als een sterk staaltje houten vakmanschap in uw tuin. Kies voor de gebruikelijke maten of ga voor een eigen creatie, gebaseerd op uw ideeën en wensen.

Garages

Bij Chalets Baka vindt u zeker een garage naar uw eigen smaak. Onze houten garages passen zich immers aan iedere bouwstijl aan en zijn gemaakt voor levenslang plezier. Een enkele of een dubbele garage? Steeds professioneel gemonteerd.

 

Dierenhokken

Chalets Baka biedt ook onderdak voor je huisdier. Wij weten wat uw dier nodig heeft en geven advies op maat. Onze houten dierenhokken bieden ruimte, veiligheid, bescherming en kwaliteit. Het goedkoopste duivenhok? Het antwoord vindt u bij Chalets Baka! Al duizenden duivenmelkers hebben wij gelukkig gemaakt. Ook paardenstallen en hondenhokken behoren tot ons assortiment.

 

 

 

 

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review